New Hobby ツ ~ DIY ~

Assalamualaikum..

Hollaa



Myra dah ada new hobi tau *gaya kepoh siket*. Weee... Memula Myra 'tanya' pok cik Google  tutorial nak buat brooch then, dengan jasa kebaikan pak cik Google, banyak tutorial yang keluar.. Then Myra check satu persatu, tengok macam interesting ja and lagi satu senang ja nak buat, so Myra decide nak try buat.





*harus ada wajah kacak ini =P *
















firts trial buat brooch bunga.. Semua guna perca kain je pun. Kat rumah Myra banyak kain perca, maklumla mama tukang jahit. Lagi satu, bukan Myra je yang buat brooch ni.. Mama pun buat jugak *jeles tengok anak dia try benda baru* heee




p/s: Now Myra tengah try nak buat keychain pulak.. Tapi tak tau la bila nak jadinya sebab balik keja dah letih, so sifat malas mula menguasai..







2 comments:

seeha said...

like mother like dotter..hehe..eh,lawa ang buat,meh kat ak sedozen..

p/s: buley buat jual ni (ayat mail upin ipin)

Myraamirah Azhar said...

opkos ler cik siha.. haha.. ambui sampai sedozen nak buat apa?? haha