Sepagi bersama Buku

Assalamualaikum..




Hari ni Myra catat rekod sendiri sebab pagi2 dah pegi library semata2 nak cari buku.
Mana taknya sem2 sebelum ni Myra jarang sangat pegi library. Kalau pegi pun dalam 1 sem sekali je kot. hehe
Tambah pulak Myra tak de klas hari Jumaat kalau orang lain pagi2 time cuti mesti tebongkang kat atas katil sambil layan mimpi KPOP kan? hehe just joke!

Hari ni pukul 9 lebih Myra dengan Teha dah mula gerak pegi library. Tujuannya nak cari bahan untuk Term paper kitorang. OMG! Baru tau macam mana complicatednya org nak buat term paper or thesis. Tapi its ok since memang Myra kena buat so just accept it!


Teha khusyuk je mencari apa yg patut kat dalam buku tu :PP


Happy je dye lepas habiskn 1 menara buku ^^


Dyrah pun ada discussion kat library tapi dye habis awal dy join kitorang


nampak tak 2 menara buku kat depan Myra tu...HAHA XD



2 comments:

Fatiha Kamarudin said...

HAHAHAHA ;D siut hang myra :P

Amirah Azhar said...

@Fatiha Kamarudin haha...kau kan rajin habiskan bermenara buku kat library tu XD