SEGMEN SEMPOI:NurulFHMT TANYA Myra,Myra JAWAB

Assalamualaikum..
Hello peeps!


Nak join? Klik banner


1.Nama panggilan 
Myra

2.Umur 
20 tahun

3.Nama/Link blog pilihan/idola kamu 
http://kupukupukecik.blogspot.com/

4.Kenapa blog itu menjadi pilihan/idola kamu 
Sebab Kak Yuyu comel!

5.Ceritakan secara ringkas tentang blog kamu 
Blog biru! I'm addicted to blue!

6.Adakah kamu ingin terus aktif dalam dunia blog,jika ya nyatakan sebab 
Ya! Sebab blog nih macam diary online Myra

7.Blog paling cantik/comel/cun/kawaii kamu pernah tengok,berikan link blog tersebut 
Blog awak. Banyak kucing dengan cursor kluar love banyak. #paham ke tidak apa yang aku tulis nih?

8.Pengertian keluarga bagi kamu 
My LOVE 

9.Barang/hadiah yang kamu paling sayang 
Hadiah yang Myra dapat semua Myra sayang

10.Orang yang paling kamu sayang 
My family n my friends

11.Single itu? 
Simple

12.Couple itu? 
Lepas kawen

13.Cinta itu? 
Sayang

14.Idola kamu 
Rasulullah S.A.W

15.Filem paling best yang kamu pernah tengok 
banyak sangat

16.Lagu yang boleh buat kamu menangis bila mendengarnya 
tak dak kot

17.Nama pemain bola sepak pilihan kamu 
Myra bukannya minat sangat bola nih. tapi support my cousin la Amar Rohidan

18.Hidup ini indah jika 
Semua orang disekeliling Myra bahagia

19.Model handphone yang kamu guna sekarang 
Blackberry Curve

20.Pendapat kamu tentang blog saya 
Comel sangat!

21.Pesanan/Nasihat untuk saya 
Keep on blogging!



Myra tag:


4 comments:

NURUL ◕‿◕ said...

thanks join dear! :)
terima kasih jugak ata nasihat n pendapat kamu :)

senarai peserta boleh rujuk sini tapi masih tak ramai lagi..harap lepas ni dapat sambutan :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/12/senarai-pesertasegmen-sempoinurulfhmt.html

Pistachio Izzah said...

dari segmen yg sama!
follow sini

http://izzahunprivatediary.blogspot.com/2012/12/blablabla.html

emma michiyo said...

dari CONTEST yang sama untuk upkan follower.. jom dtg rumah sy plak...:)
boleh shopping jugak sini

http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-sempoinurulfhmt-tanya-awakawak.html

moshi_boo said...

thanks awak tag saya..
^^