Exam Mode

Assalamualaikum..

Sekarang nih Myra tengah menghadapi final exam. So tak boleh la nak berblogging sangat. Tapi kalo ada masa Myra tetap updet gak blog ni. Tak nak la biar lalang membiak banyak2 sangat.

Ni jadual final exam saya. Napa banyak sangat subjek English? Yela sebabnya saya ambik pun course Pengajian Bahasa Inggeris. Saya ada lagi 6 papers nak kena study #koko tak de dalam slip exam so kenala kurangkan masa untuk berblog kan?. Oke la Thats all untuk entry nih. 

5 comments:

Muhamad Arif Bin Zaripin said...

gudluck exam...mudah2an berjaya..

Amirah Azhar said...

@Muhamad Arif Bin Zaripin thnks yaa... :)

Hazirah Ashhuri said...

pewitttt la myra...BTW, cantek blog..meriah nye mak ngah...meletoppp gitu...

Amirah Azhar said...

@Hazirah Ashhuri hehe zyrah thankss....rajin2 le dtg kat blog ak yerr

Amirah Azhar said...

@Hazirah Ashhuri hehe zyrah thankss....rajin2 le dtg kat blog ak yerr