Teringin Nak Pakai Pashmina

Assalamualaikum...


Hyep! Wee Tiba2 rasa nak pakai pashmina plak. Sebelum ni pernah jugak pakai shawl tapi sekali jer. Bukan apa, tak besa pakai takut muka tiba2 jadi cam alien plak. hehe Kemarin masa pi pasar malam Myra ada beli 1 anak tudung tu untuk dipakai dengan shawl, pashmina or anything yang boleh disesuaikan dengan anak tudung tu. Perkara first sekali yang akan Myra fikir kalau nak pakai shawl or pashmina is sama ada dia labuh atau tak. Kalau tak, memang tak pakai la kan.

Ingat nak try pakai anak tudung tu dengan pashmina,tapi pashmina tu ada kat rumah. Tak pela hujung minggu ni Myra dah balik rumah, so boleh la mencuba yer. Pashmina tu Myra beli masa dekat raya hari tu, bajet nak pakai time raya tapi dah stay jer kat rumah tak pegi mana2 so tak pakai la. Korang ada suggestion tak macam mana nak pakai pashmina stail labuh? Share la dengan Myra yer..hehe




anak tudung ni awning lembut...



2 comments:

Fatiha Kamarudin said...

haha. pakai laa. refer you tube ;D aku pakai semua refer you tube :)

Amirah Azhar said...

@Fatiha Kamarudin oke cik teha...ak refer kat magazine gak...sbb tu ak sruh kau blikan....