Kebosanan Yang Melampau

Asslamualaikum..



Hyep! Korang tangah wat pe tu? x nak ajak Myra join skali ke aktiviti korang tu? Siyes tengah boring giler tyme sekarang nih #tido la! Nak tido, mata x ngantuk lagi. Nak study, lambat lagi paper.#banyaknya alasan Hurmm nak jalan2 kat blog korang tenet pun lembab. Tapi kalo sapa punya blog yang ringan tu saya serbu gakla kalo yang berat tu, sory la yerr..Myra nih bukan penyabar sangat orangnya.hehe
Oke la. Nak kacau kawan2 yang tengah study nih. Perut pun terasa lapar. Nak godek kat dapur tengok ada ape. Oke bye!

p/s : kalo korang bosan ke, tengah sedih2 ke jom baca entry kat blog Ayeem Ayam serious korang boleh gelak guling2 bila baca kat blog dia...

1 comment:

Hadi Marosadee said...

lukis sndiri ker?? cute la,,